Lunete JEEP

Parbrize Lunete Montaj La Domiciliu Bucuresti Ilfov

LUNETE JEEP

Cherokee Grand Cherokee Patriot

Liberty Compass Commander

Wrangler TJ CJ YJ Renegade

Lunete Jeep La Domiciliu. Montaj Lunete.

WWW.PARBRIZEACASA.RO

0734233266

Luneta JEEP

Geamuri Laterale JEEP

Luneta Auto.Geam Auto.Coltare Auto.

Lunete MONTAJ ACASA Bucuresti Ilfov Imprejurimi

LUNETE JEEP

diferite modele auto.

Istoric Marca Auto JEEP – sursa informatii www.descopera.ro

Only in a Jeep.
Acesta este sloganul ce insoteste astazi logo-ul cu trasatura specifica marcii: doua faruri rotunde ce incadreaza o grila de radiator compusa din fante verticale de mari dimensiuni si o capota cu margini rotunjite. Acesta este designul consacrat si semnul de continuitate pe care l-au pastrat de-a lungul timpului modele ca Willys, CJ sau Wrangler (exceptie facand o singura generatie de Wrangler, pentru care a fost adoptata forma patrata a farurilor – la care s-a renuntat in prezent in favoarea celei clasice). Astazi, dupa 60 de ani, Jeep ramane o referinta in lumea masinilor de teren, iar aventura continua.

A debutat, cu mai bine de 60 de ani in urma, ca masina destinata armatei Statelor Unite, si a devenit simbolul incontestabil al aventurii si al andurantei motorizate. Nu intamplator unele persoane, atunci cand fac referire la masinile de teren, de orice fel ar fi acestea, le numesc generic Jeep. Dar ce compliment mai magulitor i-ar putea fi facut unei masini de teren decat asocierea cu un nume care, dupa parerea multora, a castigat al doilea Razboi Mondial?

Actualmente marca a concernului Chrysler, conceptul de Jeep si-a inceput existenta in 1940. Implicarea Statelor Unite in al doilea Razboi Mondial a facut necesara dezvoltarea unor mijloace pentru sustinerea si castigarea conflictului. In 1939, US Army a solicitat construirea unui vehicul universal, versatil si usor, capabil sa se descurce in cele mai grele conditii, geografice si atmosferice. Acesta urma sa inlocuiasca vechile motociclete si vehicule Ford Model-T folosite pana atunci.

Tag-uri: JEEP