Parbrize MAZDA Montaj Acasa

Parbrize Lunete Vand Montaj La Domiciliu Bucuresti Ilfov

Parbrize Mazda Montaj ACASA !

Parbrize MAZDA Parbriz MAZDA Montaj ACASA La Tine. Parbrizeacasa.ro Venim La Tine ACASA ! MAZDA CX-60, MAZDA MX-30, MAZDA CX-30, MAZDA CX-5, MAZDA CX-7, MAZDA RX-8, MAZDA MX-5, MAZDA Premacy, Mazda6, Mazda5, Mazda3, Mazda2, Mazda 323, Mazda 2200, Mazda 2500, Mazda Pickup. Parbrizeacasa.ro Parbrize Auto, Lunete Auto, Geamuri Auto, Laterale Auto Montaj La Domiciliu Bucuresti / Ilfov. Inlocuire, Schimbare, Montaj, Montare, Remontare, Lipire Parbrize Lunete Geamuri Laterale.

Parbrize MAZDA ACASA. Parbriz MAZDA ACASA. Parbrizeacasa.ro Montaj ACASA – Venim La Tine ACASA !

După ce a debutat în segmentul SUV-urilor premium cu CX-60 în prima parte a anului trecut, Mazda tocmai a confirmat lansarea celui de-al doilea astfel de SUV pentru piața europeană. Botezat CX-80, acesta va fi lansat la sfârșitul lui 2023.

Anunțul oficial a fost făcut de către Martijn ten Brinke, șeful Mazda Europa, pentru publicația Automotive News Europe și preluată de jurnaliștii Motor1. Până acum, nu au fost dezvăluite foarte multe detalii despre noul CX-80, însă deja știm că acesta va fi, în esență, o versiune alungită a lui CX-60 și mai îngustă a recent lansatului CX-90 pentru piața nord-americană.

Astfel, viitorul SUV nipon va beneficia de 3 rânduri de scaune, față de două cât are CX-60. Implicit, alături de o caroserie mai lungă, noul CX-80 va avea și un ampatament mai lung. În schimb, noul model va fi bazat pe aceeași platformă cu fratele său mai mic și va primi aceleași motoare pe benzină și diesel cu 6 cilindri, alături de un propulsor hibrid cu încărcare la priză.

Parbrizeacasa.ro Montaj ACASA – Venim La Tine ACASA !

Parbrize MAZDA ACASA. Parbriz MAZDA ACASA. Parbrizeacasa.ro Montaj ACASA – Venim La Tine ACASA ! Inlocuire, Schimbare, Montaj, Montare, Remontare, Lipire Parbrize Lunete Geamuri Laterale.

În cazul lui CX-60, propulsorul PHEV dezvoltă 328 de cai putere și este alcătuit dintr-un motor termic de 2.5 litri și un motor electric pe puntea din spate. Alături de asta, CX-60 primește și două motorizări diesel de 3.3 litri cu 6 cilindri și cu două variante de putere: 200 și 254 de cai putere.

Mazda nu a dezvăluit data exactă în care noul CX-80 va fi lansat. În orice caz, acesta este programat să apară în al treilea sau în al patrulea trimestru din acest an.

via Motor1

Parbrize MAZDA ACASA. Parbriz MAZDA ACASA. Parbrizeacasa.ro Montaj ACASA – Venim La Tine ACASA. Parbrizeacasa.ro Parbrize Auto, Lunete Auto, Geamuri Auto, Laterale Auto. Montaj ACASA – Montaj La Domiciliu – Montaj La Service Bucuresti / Ilfov.

MONTAJ PARBRIZE AUTO, LUNETE AUTO, GEAMURI AUTO – TOATE MARCILE AUTO :

Parbrize BMW Montaj Acasa

Parbrize MERCEDES Acasa

Suna acum!