Parbriz Vw Up

Parbrize La Domiciliu Montaj Si Deplasare Bucuresti Ilfov

PARBRIZ VW UP

PARBRIZ Vw Up

GEAM AUTO Vw Up

GEAMURI LATERALE Vw Up

Vand Si Montez La Domiciliu Client

PARBRIZ VW UP

Parbriz verde+rama+vin nr

Parbriz verde+suport senzor/camera+rama+vin nr.

8613AGSCVZ1P

8613AGNVZ

Noul Volkswagen up! masina anului 2012

ISTORIC Vw Up – sursa ww.ziare.com
Volkswagen
 up!, noua vedeta din clasa mini a producatorului german si castigatoarea titlului Car of the Year 2012, up! ofera spatiu maxim pe o suprafata minima, pentru momentele in care ai nevoie de o masina mica in aglomeratia din oras.

Modelul constructorului german a fost numit “Masina anului 2012”, in cadrul Salonului Auto de la New York, jurnalistii motivand ca decizia lor s-a bazat pe faptul ca “nicio alta masina din categoria sa nu a facut soferul sa se simta atat de premium”.Este a treia oara cand constructorul german primeste acest trofeu, dupa editiile din 2009 (Vw Polo) si 2011 (Vw Golf).In cadrul aceluiasi eveniment au mai fost desemnate castigatoare in alte trei categorii, Range Rover Evoque la World Car Design of the Year, Porsche 911 – World Performance Car si Mercedes-Benz S 250 CDI BlueEfficiency – World Green Car.

In functie de cerinte si de bugete, Volkswagen up! vine in trei versiuni de echipare: take up! este versiunea entry level, move up! este varianta orientata mai mult spre confort, iar high up! este linia de echipare de varf. La lansarea pe piata, pornind de la dotarile liniei high up!, vor fi disponibile inca doua modelespeciale: up! black si up! white.

Geamurile laterale cu forme marcante, suprafetele clar definite si liniile simple pun si mai bine in valoare punctele de atractie ale modelului, ca de exemplu, haionul integral vitrat. Partea frontala a noului up! cucereste cu un zambet: “smiley face”-ul sau este desavarsit de ingusta a grila radiatorului, care cuprinde emblema marcii.

Citeste mai multe despre Noul Volkswagen up!, masina anului 2012

Avem Parbrize de Calitate si pentru urmatoarele marci auto :

https://www.parbrizeacasa.ro/

Parbrize BMW

Parbrize BMW

Suna acum!