Parbrize DAF XF 105

Parbrize Camioane Deplasare Si Montaj La Dvs

PARBRIZE DAF XF 105

PARBRIZE DAF XF 105

Truck 2006 –

Parbrize DAF XF 105

Euro Cod 4635AGNBL

Geam Auto DAF XF 105

Montaj Si Deplasare Bucuresti Ilfov Imprejurimi

Montat Geam Auto,Demontat Geam Auto,Schimb Geam Auto

Informatii DAF XF 105 – sursa www.traficmedia.ro si www.amiiko.ro

Camionul DAF XF 105 a fost premiat cu Design Award, la categoria automotive si transport, în cadrul galei AIDA – Australian International Design Award, desfasurata la Sydney. Juriul a apreciat modelul de top al constructorului olandez pentru elementele de design, ergonomie si confort. Premiile AIDA sunt recunoscute în lume ca fiind unele dintre cele mai prestigioase. Pentru premii sunt nominalizati atat designeri nationali, cat si internationali. Informatii Daf XF 105 – sursa www.traficmedia.ro  DAF XF

În plus, DAF utilizează „Multi Torque” pentru noile CF și XF, ceea ce are ca rezultat eliberarea a încă 100 până la 150 Nm în cea mai mare treaptă de viteză.

Noile motoare PACCAR MX-11 și MX-13 sunt livrate, standard, cu cutiile de viteze automate TraXon. Aceste transmisii au frecări mai reduse și asigură schimbări rapide și line ale treptelor de viteză.Au fost realizate noi softuri, cu strategii speciale de schimbare a treptelor, pentru transportul standard, transportul de lichide, transportul greu…

Ultimii 10 ani din evolutia camioanelor DAF au fost extrem de dinamici, incepand cu premiul “Camionul anului 2007 pe plan international” primit de noul model XF 105. 2007 marcheaza anul in care se livreaza camionul cu numarul 750.000 fabricat in Eindhoven.

Anul urmator aduce 3 etape importante in dezvoltarea companiei: inaugurarea  Centrului DAF de Testare a Motoarelor. Este oficiata de catre Prim Ministrul olandez Balkenende. Apoi, DAF devine primul producator de camioane care ofera motoare diesel conforme. EEV (Vehicule Ecologice Imbunatatite) pe parcursul intregului sau program auto. Spre sfarsitul anului, DAF prezinta imbunatatirile aduse renumitelor serii CF si XF 105.

Geamuri Auto de Calitate si pentru urmatoarele marci auto :

https://www.parbrizeacasa.ro/

 

 

 

Parbrize IVECO