Parbrize VW

Parbrize Vw Montaj Si Deplasare Domiciliu Client

PARBRIZE VW

PARBRIZE VW

TOUAREG TIGUAN JETTA UP NEW BEETLE AMAROK

GOLF PASSAT POLO BORA VENTO

PHAETON EOS FOX AMAROK

SHARAN SCIROCCO CADDY

Transporter T5 Transporter T4 CARAVELLE

Parbrize VW Lunete VW

Geam Auto VW Parbriz VW

Geamuri Laterale VW

Parbrize VW Si Chedere Vw

TOATE MODELELE AUTO VW

incepand cu Anul 1990

ISTORIC MARCA VW

Volkswagen AG sau VW ([ˈfolksvagen]), este o companie constructoare de automobile din Wolfsburg, Germania. Numele Volkswagen inseamna „vehicul popular” sau „al poporului”, fiind preconizat de regimul nazist ca automobil pe care sa si-l poata cumpara oricare cetatean german. Compania VW are deviza „Aus Liebe zum Automobil” („din dragoste pentru automobil”). Marca VW apartine concernului Volkswagen Group, al patrulea mare grup de producatori de automobile din lume, dupa GM, Toyota si Ford.

Compania Gesellschaft zur Vorbereitung des Deutschen Volkswagens mbHa („Societatea pregatitoare a Volkswagenului german, cu raspundere limitata”) a fost fondata la 28 mai 1937 la dorinta lui Adolf Hitler, iar la 16 septembrie in acelasi an numele SRL-ului este modificat: Volkswagenwerk GmbH. in anul 1933, Hitler il insarcinase pe Ferdinand Porsche sa creeze un automobil si astfel in anul 1938 a aparut Kdf-Wagen, numit mai târziu VW Käfer („gândacul”) sau “Beetle” pe plan international. Modelul era inspirat dupa modelul Tatra T97.

Avem Parbrize de Calitate si pentru urmatoarele marci auto :

https://www.parbrizeacasa.ro/

Parbrize BMW

Parbrize BMW

 

 

 

 

Montam parbrize ieftine chiar la domiciliul tau !

Atunci cand ai probleme cu masina si nu stii unde sa gasesti parbrize ieftine, noi iti oferim solutia optima. Montam orice tip de parbriz la domiciliul clientului si oferim garantie pentru lucrarea efectuata.

[Continua sa citesti…]