Parbrize DACIA Logan

Montaj Parbrize La Domiciliu Bucuresti Ilfov

Parbrize DACIA Logan

Parbrize DACIA Logan Parbriz DACIA Logan

Parbrize DACIA Logan,Parbriz DACIA Logan,Geamuri DACIA Logan,Geam DACIA Logan,Luneta DACIA, Lunete DACIA Logan – MONTAJ ACASA La Tine – Toata Gama Auto DACIA ACASA La Tine !

Montaj,Schimbare,Inlocuire ACASA La Tine ! Montat Demontat Remontat – Durata 20 de minute ! Parbrize cu parasolar DACIA LOGAN – Toate Modelele.Parbrize,Lunete,Laterale – Montaj ACASA !     Inlocuirea parbrizului nu dureaza mai mult de 20 de minute !

Montaj Parbrize Lunete Geamuri Auto Laterale ACASA

Parbrize DACIA Logan Parbriz DACIA Logan – MONTAJ Bucuresti Ilfov

Importanta – Parbrize Auto / Parbriz Auto –

O caracteristica cheie de siguranta a masinii dumneavoastra la care probabil nu v-ati gandit, este reprezentata chiar de parbriz, elementul prin care vedem drumul. Desigur, parbrizul actioneaza asa cum sugereaza denumirea din engleza. “Wind shield”, adica scut impotriva vantului. Totusi, parbrizul functioneaza nu doar ca un scut impotriva vantului, ci si impotriva pietricelelor care pot sari de pe partea carosabila de la autovehiculul din fata, impotriva picaturilor de ploaie, a fulgilor de zapada si a altor obiecte care pot zbura pe drum.

Parbrize DACIA Logan Parbriz DACIA Logan MONTAJ ACASA Bucuresti Ilfov

Pe langa aceasta protectie, parbrizul are si o sarcina foarte importanta in intarirea structurii masinii dumneavoastra. In caz de rasturnare, deoarece parbrizul nu este o simpla sticla ci este o sticla securizata si foarte rezistenta, va ajuta la mentinerea plafonului pe pozitii, astfel incat acesta sa nu se lase peste persoanele aflate in interior. In plus, ajuta in cazul unui impact astfel incat sa nu fiti aruncati din masina.

Montaj,Schimbare,Inlocuire,Recuperare,Remontare, Lipire – ACASA La Tine !                                        Parbriz, Luneta, Geam Auto, Lateral Auto – ACASA La Tine !

Poate fi destul de dificil sa gasiti un service care sa se ocupe de masina dumneavoastra atunci cand aveti nevoie. In plus, fie veti fi nevoiti sa circulati cu masina cu parbrizul deteriorat, fie apelati la o platforma insa nu este deloc rentabil din punctul de vedere al costurilor.

Geam DACIA Logan, Geamuri DACIA Logan – ACASA La Tine !

O solutie extrem de buna prin care puteti scapa rapid si eficient dar si cu costuri avantajoase de operatiunea de inlocuire a parbrizului, o puteti gasi la numai un simplu click distanta, accesand site-ul Pabrizeacasa.ro.

Montaj,Schimbare,Inlocuire,Recuperare,Remontare, Lipire – Parbriz DACIA , Luneta DACIA, Geam DACIA, Lateral DACIA – ACASA La Tine !

Dacia a decis reimprospatarea designului berlinei pentru a reusi sa pastreze titlul de “Cel mai vandut model in Romania”, obtinut din 2005 si pana in prezent.

Avem Parbrize,Lunete,Geamuri Auto si pentru alte marci si modele auto:

Parbrize BMW     Parbrize RENAULT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suna acum!