Parbrize CHEVROLET

Parbrize La Domiciliu Montaj Bucuresti Ilfov

PARBRIZE CHEVROLET

Parbrize CHEVROLET

Spark Aveo Captiva Cruze Trax

Lacetti Orlando Epica Camaro

S-a spart parbrizul dumneavoastra ? Nici o problema !

Solutia o gasiti aici,prin serviciile de vanzare si montaj parbrize pe care le oferim la domiciliul dumneavoastra.

Experienţa de peste un deceniu în montajul parbrizelor,lunetelor auto,chederelor si ornamentelor auto ne recomandă ca fiind soluţia optimă. Personalul departamentului de montaj este strict specializat în domeniul parbrize auto.Avem peste 12 ani de experienţă în montat,demontat,recuperat,remontat,etansat geamuri auto.

Istoria Marcii Si Logo-ului CHEVROLET – sursa www.promotor.ro

În ciuda faptului că data apariţiei primei reclame Chevrolet în care apare actualul logo este bine cunoscută- 2 octombrie 1913, povestea modului în care C Durant a ales simbolul definitoriu al maşinilor sale are mai multe versiuni.

Una dintre ele face apel la asemănarea dintre logo-ul mărcii americane şi steagul Elveţiei, cunoscut fiind faptul că Louis Chevrolet, întemeietorul mărcii, era un emigrant sosit din ţara cantoanelor.

Alta este,preluarea emblemei denumite Bowtie de americani, după logoul unei companii de exploatare a cărbunelui, expus într-o reclamă.

Indiferent de adevărul care stă la baza apariţiei logoului Chevrolet, este cât se poate de clar faptul că firma americană de maşini se poate mândri nu doar cu cei 100 de ani împliniţi toamna aceasta sau cu modele legendare precum Corvette, Malibu, Camaro şi Suburban.Chevrolet are una dintre cele mai uşor de recunoscut embleme din industria auto mondială.

Chevrolet a venit cu o idee ingenioasă: reproiectarea sistemului de răcire prin aer condiţionat. Astfel, atunci când îţi pui telefonul la încărcat, va primi aer condiţionat la discreţie şi se va menţine la o temperatură decentă, indiferent de cât de cald este afară şi/sau în maşină. Active Phone Cooling – cum este botezată soluţia – va fi disponibil pe modelele Volt şi Cruze .Aceste modele vor fi echipate cu tehnologia de încărcare wireless.

Transparenta maxima fata de clienti.Service profesional pentru orice tip de geam auto.

Parbrize ACASA Bucuresti Ilfov Imprejurimi

Parbrize ACASA Lunete ACASA Laterale ACASA

Avem Parbrize de Calitate si pentru urmatoarele marci auto :

https://www.parbrizeacasa.ro

http://PARBRIZE BMW

 

 

 

Montam parbrize ieftine chiar la domiciliul tau !

Atunci cand ai probleme cu masina si nu stii unde sa gasesti parbrize ieftine, noi iti oferim solutia optima.

Montam orice tip de parbriz la domiciliul clientului si oferim garantie pentru lucrarea efectuata.

[Continua sa citesti…]

Suna acum!