Parbriz BMW F30

Parbrize La Domiciliu Montaj Si Deplasare Bucuresti Ilfov

PARBRIZ BMW F30

PARBRIZ BMW Seria 3

Parbriz BMW F30 4D Sedan Si 5D Kombi

PARBRIZ BMW F30

Cu Senzori,Cu Camera,Cu Headup Display,Cu Vin Nr.

Modele BMW F30 ; 316d,318d,320d,325d,330d,335d

Modele BMW F30 : 318i,320i,330i,340i

Informatii BMW F30 – sursa www.promotor.ro

BMW Seria 3, cel mai bine vândut model al mărcii germane, a primit un facelift discret care aduce modificări stilistice şi motorizări noi.

 A şasea generaţie BMW Seria 3 (F30), lansată la sfârşitul lui 2011, a primit un facelift menit să reîmprospăteze înfăţişarea celui mai de succes model BMW din istorie.Mai exact, spoilerele au fost redesenate uşor, în vreme ce blocurile optice pot fi echipate acum cu lumini LED, atât în spate (standard pe toate exemplarele), cât şi în faţă (full LED, opţional).Interiorul poate fi îmbrăcat în materiale noi şi dichisit cu mai multe detalii cromate ca înainte.

Cele mai mari schimbări se regăsesc, însă, sub capotă. Cu alte cuvinte, lista de motorizări pentru Seria 3 a fost regândită aproape complet, iar gama de propulsoare include unităţi care pornesc de la 116 CP şi se opresc la 326 CP pentru versiunile non-M, în vreme ce noul 330e – care va fi lansat anul viitor – va juca rolul unei berline premium plug-in hybrid de dimensiuni medii.

În total există 11 variante de motorizare, dintre care patru pe benzină şi şapte diesel. În tabăra benzinei există două premiere mondiale – o unitate de 2,0 litri cu patru cilindri în linie şi o unitate de 3,0 litri cu şase cilindri în linie.

În funcţie de motorizare şi variantă de caroserie (berlină sau break), BMW Seria 3 facelift poate fi echipat cu o transmisie manuală cu şase trepte sau o automată cu opt rapoarte, precum şi cu sistemul de tracţiune integrală xDrive. Publicat de ProMotor. Publicat de Iulian Dnistran

Avem Parbrize de Calitate si pentru urmatoarele marci auto :

Parbrize AUDI

Parbrize AUDI

Parbrize AUDI

Suna acum!