Parbrize DACIA

Parbrize La Domiciliu Montaj Si Deplasare Bucuresti Ilfov

Parbrize DACIA Montaj ACASA

Parbrize DACIA Montaj ACASA Parbriz DACIA Montaj ACASA – Venim La Tine ACASA ! Dacia Logan 1, Dacia Logan 2, Dacia Logan 3, Dacia Logan Mcv. Dacia Dokker, Dacia Duster, Dacia Spring, Dacia Sandero. Dacia Jogger, Dacia Dokker Stepway, Dacia Logan Stepway, Dacia Sandero Stepway, Dacia Duster Stepway. Dacia Solenza, Dacia Lodgy, Dacia 1310,Dacia Laureate, Dacia Pick-up.

Parbrize DACIA Parbriz DACIA Luneta DACIA Lunete DACIA

Parbrize Acasa Lunete Acasa Geamuri Laterale Acasa

– diferite modele/diferiti ani de fabricatie;

– cu/fara parasolar ; cu/fara tenta de culoare verde;

– cu/fara senzori ; cu/fara incalzire.

Parbrize Dacia Montaj ACASA Parbriz Dacia Montaj ACASA

Parbrize Dacia Montaj La Domiciliu Bucuresti Ilfov Imprejurimi

Parbriz Dacia Parbrize Dacia – Istoric DACIA – Sursa Wikipedia.

Automobile Dacia S.A. este cel mai mare producător român de automobile, care din septembrie 1999 aparține grupului francez Renault. Obiectul de activitate al societății îl constituie producerea și comercializarea de automobile, piese auto, mașini unelte și instalații pentru industria de automobile.

Dacia a luat naștere în 1966 la Colibași (astăzi Mioveni), județul Argeș, având la bază un acord între autoritățile comuniste și producătorul francez de automobile, Renault, ce prevedea asamblarea unui model Renault sub marca Dacia. Construcția Uzinei de Autoturisme Mioveni a început în 1966 și s-a încheiat într-un timp record de doar un an și jumătate.La 1 iulie 1968, încep testele la cele 217 stații de lucru din uzină, iar pe la august 1968 se testează primul motopropulsor.

Parbrize Dacia Montaj ACASA Parbriz Dacia Montaj ACASA

Parbrize Lunete Montaj La Domiciliu Bucuresti Ilfov Imprejurimi

La 20 august 1968 se începe producția modelului Dacia 1100, un model sub licența Renault R8; acesta era o berlină cu tracțiune și motor pe spate. Primul automobil ieșit pe poarta fabricii a fost făcut cadou președintelui Republicii Socialiste România de atunci, Nicolae Ceaușescu. Conform contractului, Renault furniza toate părțile componente ale modelului, urmând ca cei de la Dacia să le asambleze. Din 1968 și până în 1972, aproximativ 44.000 de autoturisme Dacia 1100 au fost produse, în 1970 apărând o ușoară modificare estetică la partea frontală. A mai fost produs, deși în număr limitat, modelul 1100S, cu 2 perechi de faruri și un motor mai puternic, folosit de poliție și în cursele de raliu. Puține au mai rămas în stare de funcționare.

Parbrize Dacia Montaj ACASA Parbriz Dacia Montaj ACASA – VENIM LA TINE ACASA !
Parbrize Montaj La Domiciliu Bucuresti Ilfov Imprejurimi – ACASA LA TINE !

Avem parbrize de calitate si pentru urmatoarele marci auto :

https://www.parbrizeacasa.ro/

Avem parbrize de calitate si pentru urmatoarele marci auto :

https://www.parbrizeacasa.ro/

 

 

Suna acum!