Parbrize AUDI Montaj ACASA

Parbrize La Domiciliu Montaj Si Deplasare Bucuresti Ilfov

Parbrize AUDI Montaj ACASA

Parbrize Audi Parbriz Audi A1, Audi A2, Audi A3, Audi A4, Audi A5, Audi A6, Audi A7, Audi A8, Audi Q2, Audi Q3, Audi Q5, Audi Q7, Audi Q8, Audi TT Montaj ACASA. Parbrizeacasa.ro Venim La Tine ACASA ! Parbriz Audi Montaj La Domiciliu Bucuresti Ilfov.

Parbrize AUDI

Parbrize AUDI Q7

Parbrize Audi A1 A2 A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q2 Q3 Q5 Q7 Q8 TT

Parbrize AUDI Montaj ACASA Parbriz AUDI Montaj ACASA ! Audi A1 A2 A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q2 Q3 Q5 Q7 Q8 TT. Parbrize Auto Ieftine Montaj Bucuresti Ilfov. Parbrize Auto ACASA  Lunete Auto ACASA  Geam Auto ACASA Lateral Auto ACASA

Parbrize Audi Parbriz AUDI Montaj ACASA ! Montaj ACASA Bucuresti / Ilfov !

Parbrize AUDI A1 A2 A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q2 Q3 Q5 Q7 Q8 TT

Parbrize Auto Ieftine Bucuresti Ilfov. Parbrize ACASA  Lunete ACASA  Laterale ACASA.

Parbrize AUDI Parbriz AUDI Lunete AUDI Luneta AUDI Geamuri Laterale AUDI

ISTORIC AUDI – sursa masini.ro

PARBRIZE AUDI.Anul 1920 a marcat primul an in care a fost construita o masina pentru “omul de pe strada”. Brandurile cheie din acest domeniu au facut in curand o alianta puternica, cu un impact major asupra lumii: o gandire post belica a directorului tehnic al Audi, Hermann Lange care a dus la un principiu de design cu totul nou pentru „noul Audi”. Audi a fost una dintre putinele companii de marime medie si in ciuda calitatii, masinile nu erau produse in catitati suficiente. In 1928 Audi Werke AG a fost preluata de JS Rasmussen, seful imperiului DKW.

In anii `30, numarul vehiculelor cu motor era in crestere rapida in toata lumea si mai mult de 80% dintre ele erau folosite pentru transportul privat.In acest mediu a fost creat Auto Union AG. Pe 29 iunie 1932, Audi, Horch si DKW si-au unit fortele pentru a crea Auto Union. Astfel, Germania a devenit al doilea mare producator de vehiucle din lume. După 2000, noi modele au apărut, de la limuzine la modele sport sau SUV.

În prezent, Audi produce A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q2, Q3, Q5, Q7, Q8, TT

Sigla Audi constă în patru cercuri suprapuse, care reprezintă cele patru mărci membre ale Auto Union: primul cerc reprezintă Audi, al doilea reprezintă DKW, al treilea este Horch, iar ultimul, Wanderer.

PARBRIZE AUDI PARBRIZ AUDI

Asigurăm servicii cu multe avantaje pentru clienţi : experienta peste 15 ani in domeniul de parbrize auto,garanţia lucrărilor executate la un nivel profesionist,la parbrizeacasa.ro veţi găsi întotdeauna preţul corect pentru servicii de calitate superioară.

Avem Parbrize de Calitate si pentru urmatoarele marci auto :

https://www.parbrizeacasa.ro/


 

 

 

 

 

Montam parbrize ieftine chiar la domiciliul tau !

Atunci cand ai probleme cu masina si nu stii unde sa gasesti parbrize ieftine, noi iti oferim solutia optima. Montam orice tip de parbriz la domiciliul clientului si oferim garantie pentru lucrarea efectuata.

[Continua sa citesti…]

Suna acum!