Parbrize AUDI

Parbrize La Domiciliu Montaj Si Deplasare Bucuresti Ilfov

Parbrize AUDI

Parbrize AUDI Q7

A1 A2 A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q3 Q5 Q7 TT R8 S4

Asigurăm servicii cu multe avantaje pentru clienţi : experienta peste 12 ani in domeniul de parbrize auto,garanţia lucrărilor executate la un nivel profesionist,la parbrizeacasa.ro veţi găsi întotdeauna preţul corect pentru servicii de calitate superioară.

Parbrize Audi Ieftine Montaj

La Domiciliul Sau Sediul Dvs

Parbrize Audi

A1 A2 A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q3 Q5 Q7 TT R8 S4

Parbrize Auto Ieftine Bucuresti Ilfov Zone Limitrofe

Parbrize ACASA  Lunete ACASA  Laterale ACASA

Parbrize AUDI Lunete AUDI Geamuri Laterale AUDI

ISTORIC AUDI – sursa masini.ro

PARBRIZE AUDI.Anul 1920 a marcat primul an in care a fost construita o masina pentru “omul de pe strada”. Brandurile cheie din acest domeniu au facut in curand o alianta puternica, cu un impact major asupra lumii: o gandire post belica a directorului tehnic al Audi, Hermann Lange care a dus la un principiu de design cu totul nou pentru „noul Audi”. Audi a fost una dintre putinele companii de marime medie si in ciuda calitatii, masinile nu erau produse in catitati suficiente. In 1928 Audi Werke AG a fost preluata de JS Rasmussen, seful imperiului DKW.

In anii `30, numarul vehiculelor cu motor era in crestere rapida in toata lumea si mai mult de 80% dintre ele erau folosite pentru transportul privat.In acest mediu a fost creat Auto Union AG. Pe 29 iunie 1932, Audi, Horch si DKW si-au unit fortele pentru a crea Auto Union. Astfel, Germania a devenit al doilea mare producator de vehiucle din lume. După 2000, noi modele au apărut, de la limuzine la modele sport sau SUV.

În prezent, Audi produce A1, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q3, Q5, Q7, TT, R8, RS.

Sigla Audi constă în patru cercuri suprapuse, care reprezintă cele patru mărci membre ale Auto Union: primul cerc reprezintă Audi, al doilea reprezintă DKW, al treilea este Horch, iar ultimul, Wanderer.

Avem Parbrize de Calitate si pentru urmatoarele marci auto :

https://www.parbrizeacasa.ro/


 

 

 

 

 

Montam parbrize ieftine chiar la domiciliul tau !

Atunci cand ai probleme cu masina si nu stii unde sa gasesti parbrize ieftine, noi iti oferim solutia optima. Montam orice tip de parbriz la domiciliul clientului si oferim garantie pentru lucrarea efectuata.

[Continua sa citesti…]