Montaj PARBRIZE ACASA

Parbrize Toata Gama Montaj Si Deplasare Domiciliu Client

MONTAJ Parbrize ACASA !

MONTAJ Parbrize, MONTAJ Parbriz BUCURESTI ILFOV. Parbrize Auto Montaj ACASA Bucuresti Ilfov.

Montaj Parbrize Acasa – Montaj Parbriz Acasa

Montaj Lunete Montaj Geamuri Laterale / Deplasare Domiciliu Client / Deplasare Sediu Client

Va prezentam cand a aparut prima data notiunea de vehicul si cine a dat startul.

Chiar daca pare bizar, automobilul atat de util si indispensabil noua, era doar un vis.Istoria masinii la fel ca si a avionului e una spectaculoasa dar si una foarte bogata. Oamenii au nazuit mereu spre scurtarea distantelor dar si spre progres.
Primele idei, desene ori modele de vehicule pentru transport fie terestru sau spatial ne parvin de la celebrul umanist italian Leonardo Da Vinci. Ulterior ele aveau sa-i inspire pe temerarii urmasi ai lui Da Vinci.Iar de aici si pana la aparitia primelor masini nu a fost decat o chestiune de timp.Fie ca vorbim de masinile pe abur, benzina, gaz ori de masinile electrice.

Montaj Parbrize Acasa Bucuresti Ilfov – Montaj Parbriz Acasa Bucuresti Ilfov

Si totusi cine a inventat prima masina in acceptiunea pe care i-o dam noi astazi acesteia ?

Multi sunt de parere ca primele rezultate si prin urmare primul autovehicul a fost rodul creatiei inventatorului german Karl Benz.Perioada cand a construit prima masina ar fi fost in jurul anilor 1885/1886.
Altii, considera ca prima masina ar fi creatia lui Nicolas Joseph Cugnot.Acesta este un inventator francez ce a trait intre 1725-1804.Acesta ar fi realizat prima masina in 1769. Propulsat cu abur, primul vehicul rutier avea utilitate strict militara.Era folosit de armata franceza si avea trei roti.
Intre anii 1832-1839, lui Robert Anderson din Scotia ii datoram aparitia primului autovehicul propulsat in baza unui motor electric.

Montaj Parbrize Acasa Bucuresti Ilfov – Montaj Parbriz Acasa Bucuresti Ilfov

Si totusi … automobilul pe baza de benzina…

Totusi, primul autovehicul adevarat propulsat de un motor pe baza de benzina, cu ardere interna, 4 timpi de ardere, cu motor si sasiu care formau o singura unitate dar si cu 3 roti, este asa cum am precizat deja, rodul lui Karl Friedrich Benz celebrul inventator german.

Ulterior, progresul industrial a dus la aparitia unor modele tot mai indraznete si mai performante.Germanii Gottlieb Daimler Wilhem si Wilhem Maybach au creat primele masini pe patru roti cu motor in patru timpi.Acestea au fost cunoscute sub numele de “Cannstatt-Daimler”.
In 1876/1895 americanul George Selden Baldwin realizeaza deasemenea o masina pe baza de benzina si cu motor cu ardere interna. In sfarsit, sa nu uitam si de confratii lui Baldwin, americanii Charles Edgar Duryea si Frank Duryea. Acestia au realizat prima masina alimentata cu gaz, cu motor in doi timpi. Celor doi frati americani li se datoreaza infiintarea primei companii producatoare de autovehicule.

Autor: Chisu Cristian Liviu via media-content.ro

Montaj Parbrize Acasa Bucuresti Ilfov – Montaj Parbriz Acasa Bucuresti Ilfov

Montam parbrize ieftine chiar la domiciliul tau !

Atunci cand ai probleme cu masina si nu stii unde sa gasesti parbrize ieftine, noi iti oferim solutia optima. Montam orice tip de parbriz la domiciliul clientului si oferim garantie pentru lucrarea efectuata.

[Continua sa citesti…]

Suna acum!