Parbrize SKODA Citigo

Parbrize La Domiciliu Montaj Si Deplasare Bucuresti Ilfov

Parbrize SKODA Citigo

Parbrize SKODA Citigo

Lunete Skoda Citigo

Geam Skoda Citigo

GARANTIE MONTAJ 2 ANI.

GARANTIE MANOPERA

Parbrize SKODA Citigo

VAND LIVREZ MONTEZ

Bucuresti Ilfov

Zone Limitrofe

La Domiciliul Clientului

La Sediul Clientului

Istoric Marca Auto SKODA – sursa www.economica.net

Skoda are o tradiţie de peste 100 de ani în industria motorizată. La început, au fabricat biciclete. Compania a fost înfiinţată în 1895 sub numele de Laurin&Klement şi a trecut la producţia de motociclete la cumpăna dintre secole. Primul automobil a fost construit în 1905.

Skoda – Primul automobil care a ieşit de pe porţile uzinelor sub numele Skoda a fost produs în 1924

Skoda a anunţat vânzări record pentru 2014: 1,04 milioane unităţi, în creştere cu 12,7% faţă de 2013. Este un record pentru producătorul ceh. Vânzările continuă să crească şi în primele luni ale anului, conform oficialilor Skoda.

Profitul net a înregistrat o creştere de 46%, până la 665 milioane de euro.

În aceste condiţii, dividendele plătite de Skoda Auto către firma mamă ar urma să fie majorate de două ori şi jumătate, până la 500 milioane de euro. Anul trecut, Skoda a plătit dividende în valoare de 200 de milioane de euro.

De asemenea, Skoda, cea mai mare companie industrială din Cehia, se aşteaptă la o nouă creştere a vânzărilor sale în 2015, iar obiectivul său este să ajungă la vânzări anuale de cel puţin 1,5 milioane vehicule în următorii ani.

Skoda Auto are trei uzine de asamblare în Cehia. Compania produce autoturisme în China, Rusia, Slovacia şi India, în principal prin intermediul unor parteneriate la nivel de grup. De asemenea, autoturismele Skoda sunt produse în Ucraina şi Kazakhstan în cooperare cu parteneri locali.

Skoda produce şapte modele de autoturisme în 40 de versiuni, iar personalul său a crescut cu 0,5%, anul trecut, până la 25.889 de angajaţi.

Suna acum!