Parbrize AUDI A4

Vand Montez Livrez Parbrize La Domiciliu Bucuresti Ilfov

Parbrize AUDI A4

Lunete AUDI A4

Geam Auto AUDI A4

Geamuri Laterale AUDI A4

Demontat Remontat Etanseizare Lipire

Parbrize AUDI A4 B5,B6,B7,B8

Sedan Kombi Avant Cabriolet

Montaj La Domiciliul Clientului

Bucuresti Ilfov Imprejurimi

2 usi , 4 usi , 5 usi

Istoric Model Auto AUDI A4 – sursa auto.ro

Anul 1994 a insemnat pentru constructorul german inlocuirea veteranului Audi 80 cu noul A4. Din acel moment s-au produs patru generatii: B5 (1994-2001), B6 (2000-2005), B7 (2005-2008) si B8 (2008-prezent), modelul de clasa medie fiind fabricat de-a lungul timpului in versiunile de caroserie sedan si break (Avant). Doar pentru generatiile II si III a fost disponibil tipul de caroserie cabrio.

In materie de siguranta, prima generatie A4 a dezamagit la testele de impact efectuate de EuroNCAP in anul 1997 cand a primit un calificativ mediocru de numai 2 stele. Din acel moment, constructorul a studiat mai atent acest capitol si in anul 2001 a reusit cu a doua generatie A4 sa obtina 4 stele la testele de siguranta EuroNCAP.

Dupa ce in 2008 a patra generatie Audi A4 a obtinut 5 stele, un an mai tarziu modelul a fost din nou supus testarii dupa noile standarde de siguranta impuse de EuroNCAP, unde a obtinut iarasi calificativul maxim de 5 stele.

Din punct de vedere stilistic, noile A4 Sedan, A4 Avant, A4 allroad quattro si S4, noutatile se fac simite in special in partea frontala, unde se pot remarca blocurile optice ascutite cu lumini LED diurne, grila single frame in sase colturi si spoilerele reproiectate.

Posteriorul vine cu noi stopuri cu tehnologie LED, bara de protectie cu difuzorul integrat si deja-cunoscutul sistem de evacuare cu doua tevi. Per total, gama Audi A4 facelift prezinta modificari ale dimensiunilor cu doar cativa milimetri. Pentru caroserie sunt disponibile 15 culori, dintre care patru nuante noi.

Interior poate fi comandat cu noi volane cu insertii cromate si lucioase sau volane sport, sistemul multimedia MMI simplificat de la 8 butoane la 4 comenzi, cu grafica 3D, comenzi vocale si harti furnizate de Google.

Tags: Audi A4Auto Indexsecond hand.

PARBRIZE ACASA

Parbrize AUDI

Parbrize AUDI

 

 

Suna acum!