Parbrize DAEWOO Matiz

Parbrize La Domiciliu Montaj Si Deplasare Bucuresti Ilfov

PARBRIZE DAEWOO MATIZ

Cu Montaj La Dumneavoastra

Parbrize DAEWOO MATIZ

Cu Parasolar Si Tenta Culoare 

3006AGNBL

Parbrize DAEWOO MATIZ

Parbrize Ani De Fabricatie 1995 –

PARBRIZE DAEWOO MATIZ

Istoric MATIZ – Daewoo Matiz – Sursa https://forum.4tuning.ro

Daewoo Matiz este o maşină din clasa city car produsă de constructorul sud-coreean de automobile GM Daewoo din anul 1998. A înlocuit Daewoo Tico, care era o variantă a lui Suzuki Alto din 1988. A fost vândut sub diferite nume şi diferite mărci, în funcţie de ţara de comercializare. Daewoo: Istoric, modele & stuff

Daewoo Matiz, cunoscut in popor ca „Matiz” este o masina de oras produsa de South-Coreean conpania de automobile GM Coreea, comercializate la nivel mondial din anul 1998 când a înlocuit Daewoo Tico.

Acesta este disponibil exclusiv ca un hatchback cu cinci usi, cu motor de două configuraţii. Matiz a fost proiectat iniţial de către Italdesign Giugiaro, şi a primit două medali. Mai multe generaţii de maşini au fost vândute în ambele Daewoo şi diverse branduri GM, şi au fost fabricate şi comercializate în cadrul acordurilor cu licenţă de către auto locale din mai multe ţări. Matiz a fost construit intre 1998 si 2006 peste 2,3 milioane de unităţi  in lume.

Matiz avea un nume de cod M100.Matiz este este implicat in 2006 intr-un scandal intelectual cu privire la drepturilor de proprietatea – M100 copiat direct de Catre producator chinez Chery QQ .

Matiz Daewoo M150.A fost proiectat la Daewoo Worthing Centrul Tehnic în Anglia şi a introdus în Coreea de Sud la sfârşitul anului 2000, şi exportate din 2001.Structura front-end a fost modificat pentru a găzdui un motor cu 4 cilindri, cu toate că introducerea acestui motor, de 1.0 litri S-Tec unitate a fost amânată până după preluarea Daewoo de către General Motors în 2002.Matiz Daewoo M150 este încă produs de UzDaewooAuto în Uzbekistan.În Japonia a fost vândut sub numele de GM Daewoo Matiz II.

Avem Parbrize de Calitate si pentru urmatoarele marci auto :

https://www.parbrizeacasa.ro/

Parbrize BMW

Parbrize BMW Parbrize BMW

Suna acum!