Parbrize DAF XF 106

Parbrize Camioane Deplasare Si Montaj La Dvs

Parbrize DAF XF 106

PARBRIZE DAF XF 106

Truck Euro 6 – 2015 >>

PARBRIZE DAF 45,DAF 75,DAF 95,DAF 400

PARBRIZE DAF 900,DAF 1500,XF,CF,LF

Parbriz verde cu parasolar albastru

Cod 4635AGNBL

Detalii DAF XF 106 – sursa www.ziuacargo.ro

DAF a introdus un nou sistem pentru monitorizarea energiei bateriilor – BEM Battery Energy Monitoring.

DAF a adăugat 11 noi configurații – opt rigide cu 2, 3 și 4 punți și trei capete tractor cu 3 și 4 punți.

Cu ajutorul unui senzor nou dezvoltat, sunt măsurate condițiile exacte de încărcare a bateriei, fiind luate în considerare inclusiv condițiile de mediu. Astfel, BEM se asigură că vehiculele sunt gata de lucru în orice moment.

Pentru noua generație de motoare, puterea a crescut cu cel puțin 10 CP, ajungând, la unele modele, la un plus de 20 CP. De asemenea, cuplul pentru toate noile motoare a crescut cu 50 – 200 Nm.

În plus, DAF utilizează „Multi Torque” pentru noile CF și XF .  Are ca rezultat eliberarea a încă 100 până la 150 Nm în cea mai mare treaptă de viteză. Acest lucru permite condusul, pe perioade mai lungi, în cea mai mare treaptă de viteză, ceea ce conduce la optimizarea consumul de combustibil.

O nouă arhitectură electrică și electronică, având o nouă unitate de comandă, asigură, pentru toate camioanele DAF, o gestionare integrată a tuturor componentelor sistemului de propulsie. Funcții precum EcoRoll și Cruise Control sunt, acum, mai intens utilizate, pentru îmbunătățirea consumului.

Puntea motoare a fost, de asemenea, îmbunătățită .  Noi configurații pentru diferențial, atingându-se, astfel, viteze de croazieră de 85 km/h, la 1.000 rpm. Articol de Radu Borcescu –  October 2017 – www.ziuacargo.ro

Modelele din 2009 ofera un nou design interior, o transmisie imbunatatita si dispozitive optionale de siguranta . Pilot automat adaptiv si avertizarea de coliziune frontala. Echipa DAF dovedeste inca o data ca isi conduce intreaga activitate dupa motto-ul companiei. “Evolution never stops” (Evolutia nu are final). www.amiiko.ro

Avem Parbrize de Calitate si pentru urmatoarele marci auto :

https://www.parbrizeacasa.ro/

Parbrize IVECO

Parbrize IVECO

Suna acum!