Parbrize DAF XF

Parbrize La Domiciliu Montaj Si Deplasare Bucuresti Ilfov

PARBRIZE DAF XF

PARBRIZE DAF XF

Parbrize DAF XF

105 Truck  Euro Cod 4635AGNBL

Ani Fabricatie : incepand cu anul 2006-

Parbrize DAF XF

106 Truck  Euro Cod 4635AGNBL

Ani Fabricatie : incepand cu anul 2015-

Montaj Si Deplasare :

Acasa,La Domiciliul Dvs,La Sediul Dvs.

Bucuresti Ilfov Zone din Imprejurimi

Istoric DAF XF – sursa daftrucks.ro

Camioanele din ziua de astazi sunt total diferite fata de cele din trecut. De la design la modul in care functioneaza, la eficienta si randament.Noile camioane sunt mult mai confortabile, mai usor de condus in orice conditii si mai simplu de reparat. Producatorii de camioane s-au straduit mereu sa aduca pe piata autovehicule comerciale care sa respecte normele europene.In privinta poluarii si a sigurantei la volan asa ca de ceva timp se comercializeaza camioane cu dotari si tehnologii de ultima generatie care indeplinesc toate aceste cerinte.

Unul dintre tipurile de camioane popular in randul transportatorilor este daf xfEURO6.Este un camion cu design deosebit si capacitati de transport mari in comparatie cu modele anterioare. Cabina camionului garanteaza confortul in timpul sofatului si o manevrabilitate mai simpla a autovehicului, are panouri mari in partea frontala si bara de protectie rezistenta, facuta din otel. Parbrizul are stergator telescopic, sistem de dezghetare, exista tot in partea frontala sistem de iluminat pentru ceata si pentru viraje.

Vizualizarea masinilor care vin din spate este posibila prin intermediul oglinzilor panoramice.Inchiderea usilor este centralizata, in cabina e destul loc pentru miscarea naturala a picioarelor.Suspensiile au miscari de ruliu si tangaj limitate. Confortul interior din camionul daf xf EURO6 este asigurat de tapiteria moderna, colorata, de ornamentele subtile si de designul deosebit. In interior puteti avea cuptor cu magnetron si filtru de cafea, exista suporturi pentru fixare pahare si recipient pentru deserturi.

 http://informatii.info/tag/camioane-daf Posted in  Tagged  |

Avem Parbrize Lunete de Calitate si pentru urmatoarele marci auto :

https://www.parbrizeacasa.ro/

Parbrize IVECO

Parbrize IVECO

Suna acum!