Parbriz BMW i3

Parbrize La Domiciliu Montaj Si Deplasare Bucuresti Ilfov

PARBRIZ BMW i3

PARBRIZ BMW i3s

Parbriz verde cu parasolar

cu suport senzor/camera +rama+vin nr.

PARBRIZ BMW i3

 

EURO Cod 2470AGSGYCMVW

EURO Cod 2470AGSGYMVW

ISTORIC BMW i3 – sursa promotor.ro

BMW i3 a primit o nouă baterie care îi ridică autonomia la până la 200 km în condus cotidian sau 300 km în regim de condus economic, devenind astfel modelul electric cu cea mai bună autonomie aflat la vânzare în România.

BMW i3 atinge 100km/oră în doar 7,3 secunde, acceleraţia puternică fiind un atribut al maşinilor electrice, care, spre deosebire de cele cu motor termic, dispun de toate puterea instantaneu.BMW i3 este primul model al constructorului bavarez dotat cu motor electric şi produs într-o serie mare. BMW i3 este, practic,încununarea unor îndelungi experimente din domeniul propulsiei electrice.

BMW i3 a fost o maşină construită de la 0. Inovaţiile realizate la BMW i au la bază arhitectura LifeDrive – celulă a pasagerilor produsă din plastic ranforsat cu fibră de carbon (CFRP) şi şasiu din aluminiu pentru montarea motorului, şasiului, acumulatorului şi structurilor de rezistenţă. Componentele CFRP sunt cu aproximativ 50% mai uşoare decât corespondentele lor din oţel, dar au proprietăţi comparabile.Citeşte şi Cum se conduce BMW i3

Versiunea cu baterie de 60 Ah sau 21,6 kWh se poate dovedi în continuare o alternativă mai interesantă pentru cei care acasă nu dispun de soluţii de încărcare rapidă. O priză casnică oferă o putere maximă de 2,6 kWh, ceea ce asigură o încărcare totală a bateriei în aproximativ 10 ore, astfel că bateria de 21,6 kWh se dovedeşte soluţia ideală pentru o „încărcare peste noapte” de la o priză normală.

Oferta de modele BMW i3 include două modele complet electrice cu baterii de capacităţi diferite. La acestea se adaugă două modele care dispun de un sistem de tip „range extender”.

Tag-uri: BMW i3 , autonomie , bmw i3 preţ

Avem Parbrize de Calitate si pentru urmatoarele marci auto :
Parbrize AUDI

Parbrize AUDIParbrize AUDI

Suna acum!