Parbrize FIAT

Parbrize La Domiciliu Montaj Bucuresti Ilfov Imprejurimi

PARBRIZE FIAT

Parbrize Fiat

500 Doblo Ducato Scudo Tipo Qubo

Linea Stilo Punto Panda Palio Croma

Bravo Brava Albea Seicento Sedici

Parbrize Ieftine Bucuresti Ilfov

Parbrize Fiat Montaj Domiciliu Sediu Client

Parbrize FIAT Dube,Utilitare,Autoturisme

Luneta Auto.FIAT Geam Auto.FIAT Coltar Auto FIAT

Geamuri Laterale Auto. Geamuri Usi Auto.

ISTORIC MARCA FIAT sursa: Agerpres si Wikipedia.

Istoria Fiat a început cu mulţi ani în urmă, la începutul industrializării Italiei, proces în care compania a jucat dintotdeauna un rol principal. Din acel moment, marca FIAT s-a răspândit peste tot în lume şi s-a dezvoltat neîncetat.
Actul de naştere al “Societe Anonima Fabbrica Italiana Automobili Torino” a fost semnat la 11 iulie 1899, la Palazzo Bricherasio din Torino. Dintre membrii consiliului, Giovanni Agnelli a fost cel care a ieşit în evidenţă în cadrul grupului de investitori prin hotărârea şi intuiţia sa vizionară, fiind de altfel ales şi director executiv al companiei în 1902. Prima fabrica a companiei, inaugurată pe Corso Dante în 1900, avea 150 de angajaţi şi a produs la început 24 de maşini, inclusiv modelul 3/12 HP, ce nu era dotat încă cu marche-arrierre.

FIAT, care este un acronim de patru litere pentru Fabbrica Italiana di Automobili Torino, este cel mai important grup financiar și industrial al Italiei. Sediul central al grupului se află în Torino, regiunea Piemont, în nord-vestul Italiei. Fabrica de automobile Fiat a luat naștere în anul 1899, fiind înființată de către Giovanni Agnelli și alți asociați de-ai săi. În timp, grupul Fiat s-a dezvoltat foarte mult, devenind cel mai important grup financiar și industrial italian.

Inițial domeniul de activitate al grupului Fiat a fost doar construcția de automobile și vehicule industriale și agricole. În timp însă grupul și-a diversificat mult activitățile, atât în mediul industrial, cât și în cel financiar. Operează acum în 61 de țări prin intermediul a 1.063 de companii cu peste 223.000 de angajați.

Avem Toata Gama De Geamuri Auto si pentru alte marci / modele auto:

PARBRIZE ACASA

Parbrize BMW

Parbrize BMW