Parbrize FIAT

Parbrize La Domiciliu Montaj Bucuresti Ilfov Imprejurimi

Parbrize FIAT Parbriz FIAT

Parbrize FIAT Parbriz FIAT La Tine ACASA ! Montaj ACASA La Tine ! Toata Gama FIAT ! Parbrize FIAT Parbriz FIAT Lunete FIAT Luneta FIAT Geam FIAT Dube,Utilitare,Autoturisme,Van,Microbuze,Camioane,Platforme.

Parbrize FIAT Montaj,Schimbare,Inlocuire ACASA La Tine !

FIAT 500,FIAT Doblo,FIAT Ducato,FIAT Scudo,FIAT Tipo,FIAT Qubo,FIAT Linea,FIAT Stilo,FIAT Punto, FIAT Panda,FIAT Palio,FIAT Fiorino,FIAT Ulysse,FIAT Doblo Panorama,FIAT Doblo Cargo, FIAT Doblo Combi,FIAT Croma,FIAT Bravo,FIAT Brava,FIAT Albea,FIAT Coupe,FIAT Grande Punto.

Montaj Acasa / Domiciliu / Sediu Client / Locatie Client Bucuresti / Ilfov

Parbrize FIAT Parbriz FIAT Lunete FIAT Luneta FIAT Geam FIAT Dube,Utilitare,Autoturisme,Van,Microbuze,Camioane,Platforme.

Parbrize FIAT Parbriz FIAT Montaj,Schimbare,Inlocuire ACASA La Tine !

ISTORIC MARCA FIAT sursa: Agerpres si Wikipedia.

Istoria Fiat a început cu mulţi ani în urmă, la începutul industrializării Italiei, proces în care compania a jucat dintotdeauna un rol principal. Din acel moment, marca FIAT s-a răspândit peste tot în lume şi s-a dezvoltat neîncetat.
Actul de naştere al “Societe Anonima Fabbrica Italiana Automobili Torino” a fost semnat la 11 iulie 1899, la Palazzo Bricherasio din Torino. Dintre membrii consiliului, Giovanni Agnelli a fost cel care a ieşit în evidenţă. In cadrul grupului de investitori prin hotărârea şi intuiţia sa vizionară, fiind de altfel ales şi director executiv al companiei în 1902. Prima fabrica a companiei, inaugurată pe Corso Dante în 1900, avea 150 de angajaţi. Aceasta a  produs la început 24 de maşini, inclusiv modelul 3/12 HP, ce nu era dotat încă cu marche-arrierre.

FIAT, care este un acronim de patru litere pentru Fabbrica Italiana di Automobili Torino, este cel mai important grup financiar și industrial al Italiei. Sediul central al grupului se află în Torino, regiunea Piemont, în nord-vestul Italiei. Fabrica de automobile Fiat a luat naștere în anul 1899, fiind înființată de către Giovanni Agnelli și alți asociați de-ai săi. În timp, grupul Fiat s-a dezvoltat foarte mult, devenind cel mai important grup financiar și industrial italian.

Inițial domeniul de activitate al grupului Fiat a fost doar construcția de automobile și vehicule industriale și agricole. În timp însă grupul și-a diversificat mult activitățile, atât în mediul industrial, cât și în cel financiar. Operează acum în 61 de țări prin intermediul a 1.063 de companii cu peste 223.000 de angajați.

Parbrize FIAT Parbriz FIAT Montaj,Schimbare,Inlocuire ACASA La Tine !

Livram si montam Parbrize Acasa – direct la tine acasa !

Spre deosebire de service-urile clasice, noi Venim La Tine ! Echipa poate monta/inlocui /schimba/remonta/ recupera Parbrizul, Luneta, Geamul Auto, noi Venim Acasa – Parbrizeacasa.ro

Avem Toata Gama De Geamuri Auto si pentru alte marci / modele auto:

PARBRIZE ACASA

Parbrize BMW

Parbrize BMW

Suna acum!