Parbrize INFINITI

Parbrize La Domiciliu Montaj Si Deplasare Bucuresti Ilfov Imprejurimi

Parbrize INFINITI

FX35 FX45 FX50

EX37 J50 NJ50

Parbrize INFINITI

6033AGNBLV

6057AGNBLVZ

6057AGNBLMVZ

6056AGNBLVW

Geam Auto INFINITI Lunete INFINITI

Geamuri Laterale INFINITI

Montaj si Deplasare ACASA

toate modelele

ISTORIC INFINITI – sursa www.masini.ro

Infiniti a fost introdus pe piata din Statele Unite de Nissan, in 1989, ca rival al Toyota si al introducerii brandurilor de lux ale Honda – Lexus si Acura. O serie de reclame inspirate de Zen, cunoscuta ca “rocks and trees” (pietre si arbori) era menita sa aduca notorietate brandului.O publicitate mai buna si cateva premii castigate de modele ar fi facut in final din Infiniti un lider pe piata masinilor de lux a pietei americane.

Anii 2000.

La inceputul anilor 2000, Infiniti era in fata falimentului. Pentru a iesi din aceasta situatie, compania s-a reorientat si a inceput sa proiecteze o linie de masini de lux sport, puternice si dinamice.  Desi acest efort a inceput cu un model complet restilizat al Q45 pentru anul 2002, tot G35 a depasit targetul de vanzari in 2003. Un model compatct de sedan sport, Nissan Skyline – bazat pe G35 a devenit instant un hit. Lansarea modelului sport FX45 a mai adugat un plus succesului G35. Modelul combina perfomrnata si manipularea unei masini sport cu versatilitatea unui SW si trasaturilor sale all-in-one. In 2004, Inifiniti a echipat G35 cu un  sistem AWD – all-wheel-drive cu intentia de a atrage cumparatorii modelelor Audi cu acelasi sistem.

Azi, vanzarile si reputatia Infiniti continua sa creasca, mai ales in conditiile in care Carlos Ghosn doreste seprarea Infiniti de radacinile sale Nissan. Modelul G35 a ajutat la redefinirea Inifiniti ca “BMW Japonez”, o imagine care isi continua evolutia. Aceasta reputatie a fost schimbata de FX35/FX45 SUV si de modelele M35/M45 restilizate pentru 2006. M35/M45 deja au castigat presa auto prin victoria intr-un test de comparatie Car and Driver, si s-a dovedit foarte popular inca de la primele vanzari. Cuvinte cheie: Infiniti | G35 |

 

Suna acum!